Hvem er vi.

Vi har mange års erfaring
Skiltecentret HSCdotDK A/S er en 35 år gammel virksomhed, med rødder helt tilbage fra den tid hvor tekster og logo blev håndmalet på skilte og biler. I dag er vi et stærkt team der har til huse på 3000 m2 i Holbæk.
Her er vi både uddannede grafikere og skiltemalere, og med mange år i branchen, bliver vi en solid samarbejdspartner. Ydermere råder vi over et stort hold af erfarne montører der dagligt kører i hele landet,
ligeledes er der tilknyttet et stort hold eksterne montører der kan træde til ved meget store opgaver, om evt. ændre flere hundrede butikker i løbet af ganske kort tid.
Vi er i besiddelse af den nyeste teknologi indenfor print- og skiltefremstilling og vores store værksted og monteringshal har plads til både
busser, lastbiler og selv de største skilte. Vi løser opgaver i ind- og udland, for en række af landets store virksomheder, butikskæder og reklamebureauer.
Produktpaletten er kæmpestor. Se vores produktsider og showroom og lad dig inspirere! Det er egentligt kun din og vores fantasi der sætter grænserne.
Vi ses ??