Folie og print

Folie og print i mange varianter

HSCdotDK A/S producere og montere alle slags folier. Vi kan printe, laminere og applikerer på vores værksted så uanset hvilken folie/print opgave du måtte have på tegnebrættet kan vi hjælpe.

Vil du have et tilbud på folie/print?

Kontakt os i dag og få et uforpligtet tilbud.

Du kan også straks sende en e-mail til info@hsc.dk, som sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.

Kontorudsmykning

HSCdotDK A/S laver alle former for kontorudsmykninger. Få skabt ro for dem, der arbejder, eller få brandet dit logo, dine værdier eller billeder på en lækker sandblæst folie.

Afskærmning er en relativt billig og effektiv metode til at få glade medarbejdere, som undgår unødig flimmer for øjnene, ligeledes så giver det kontoret et langt mere stilet udseende.

Klistermærker og labels

HSCdotDK A/S kan printe lige de klistermærker du ønsker, hvad end du har en færdig designet fil eller om vi skal designe mærket for dig. Vi kan lave klistermærker i alle størrelser og på forskelligt folie alt efter hvor lang tid mærket skal klistre. Vi kan også lave dooming mærker hvor klistermærket for en 3D effekt.

Gulv & fortovsreklamer

HSCdotDK A/S laver alle former for gulvreklamer, butikker, centre, lufthavne, Børnehave og i det hele taget, hvor noget skal ses, vi laver også asfalt folie som kan varmes på fliser og asfalt samt på murestens vægge. Så har i det budskab der skal ses, kan vi printe og montere det.