Skilte

Skilte i alle former og farver

HSCdotDK A/S Laver alle former for skilte. Skiltene laves typisk på pvc og Dibond som er en 3 mm alu plade med en plastkerne inden i, hvilket gør pladen utrolig stabil, og vejrbestandig.

Vi laver også skilteløsninger i andre materialer såsom forskellige metaller. Her kan vi lave ombuk på alle 4 sider, så pladen bliver skruet fast fra siderne, så der ikke kommer synlige skruer på fronten af skiltene. 

Vil du have et tilbud på et skilt?

Kontakt os i dag og få et uforpligtet tilbud.

Du kan også straks sende en e-mail til: info@hsc.dk, som sidder klar til at høre om dine idéer og rådgive ud fra dine behov.

Facadeskilte

HSCdotDK A/S kan hjælpe dig helt fra designfasen til produktion og montering af din facade. Vi har gennem årene lavet forskellige facadeskilte til mange af vores kunder, lige efter deres ønsker og i forskellige materialer.

Vi hjælper også gerne dig med at få en smuk og genkendelig facade.

Pyloner

Ønsker du at blive set af de forbi kørende biler og gøre det nemmere for dine kunder at finde lige netop din virksomhed, kan en pylon være en perfekt løsning for dig. Vi har lavet og monteret mange pyloner for forskellige kunder gennem årene både med og uden lys eller refleks.

Byggepladsskilte

Mange byggepladser har skilte der under byggeperioden informere både håndværkere men også omverden om hvad der sker på byggepladsen. Reklameskilte til afskærmning ses også tit på byggepladser. Hvad end du måtte ville vise så kan vi hjælpe med at lave skilte til byggepladsen.

Standerskilte

HSCdotDK A/S producere og montere standerskilte. Skiltene bliver oftest brugt som infoskilte enten som overblik over områder eller som vejvisning til firmaer.

Special skilte

HSCdotDK A/S Kan lave alle former for special skilte, vi kan være med i processen fra idé til fremstillingen af det. I galleriet til højre kan i se nogle af de specielskilte opgaver vi har lavet gennem tiden.

Lyddæmpning

HSCdotDK A/S kan levere det meste inden for lyddæmpning af lokaler, fra nedhængte specl. loftplader som dæmper rummet for støj, ligeledes kan vi tilbyde, udsmykning med lyddæmpende print, som både klarer støjen og gør rummet flot og lækkert.